FAQ

Frequently Asked Question

Atau dalam Bahasa Malaysianya ialah Soalan-soalan lazim di tanya.

1-Jika saya membawa bayi,Adakah ia mendapat tempat duduk di dalam bas.?

Untuk bayi,tiada tempat duduk melainkan berkongsi bersama ibu atau bapa. Ada penambahan harga untuk tempat duduk si kecik.

2-Saya duduk berjauhan untuk buat passport berkumpulan. Bagaimana nak join?

Kami menyarankan agar anda buat passport persendirian di imegresen berdekatan yang mana pemprosesan hanya mengambil masa kurang dari 48 jam sahaja.

3-Apakah dokumen yang diperlukan untuk proses passport berkumpulan.?

Foto copy I.C dan dua keping gambar ukuran pasport terkini.Gambar lama tidak dibenarkan sama sekali.Untuk kanak-kanak pula memerluka mykid dan surat beranak.

4-Adakah harga yang dikeluarkan adalah harga bersih?

Ya,Harga yang kami berikan adalah harga bersih tanpa kompromi. Tiada caj terselindung.

5-Adakah terdapat makanan halal dan surau di dalam USS

Ya ada,Ketua kumpulan kami akan buat penerangan ringkas sewaktu di dalam bus kelak.

6-Jika saya duduk jauh diutara atau pantai timur,bagaimana untuk saya berurusan?

Ada hanya perlu membuat tempahan melalui website ini sehingga pembayaran Berjaya dibuat. Kami menyarankan anda menggunakan passport persendirian dan pilih salah satu lokasi check point berkumpul yang kami ada.

7-Jika saya buat tempahan dan telah Berjaya membuat bayaran dan membatalkan semula tempahan. Adakah wang saya akan dikembalikan?

Seperti di dalam tema dan syarat. Pembatalan dengan pemulangan wang akan dibuat seikiranya tempoh adalah kurang dari 48 jam sahaja. Selepas waktu itu tiada pemulangan wang akan dibuat.

Walaubagaimanapun,Pihak kami menerima penggantian nama peserta lain yang diberikan sendiri oleh pihak tuan sendiri sahaja dan bukannya dari sumber lain.

8-Adakah boleh saya buat tempahan dan pembayaran deposit sahaja.

Maaf Harga yang kami tawarkan adalah harga mampu pergi oleh semua pihak. Oleh itu Kami hanya akan menerima tempahan dengan bayaran penuh sahaja. “Fisrt come First serve”.

9-Bagaimana boleh saya buat bayaran?

Kami menerima bayaran melalui Maybank2u, CIMB Clik, Ar Rajhi Online, Cash Deposit dan ATM sahaja. Tempahan yang dibuat perlulah berserta dengan bayaran seperti di dalam system web kami. Selepas bayaran dibuat masukan maklumat pembayaran seperti Amount ,No. Ref , Tarikh, dan masa seperti mana yang diminta.